SIPOONJOEN PERINNESAUNA JÄRJESTÄÄ

SAUNAFESTARIT

LAUANTAINA 27.7.


SAUNATYÖPAJOJA - METSÄJOOGAA - MUSIIKKIA - SAVUSAUNAN LÄMPÖÄ

AIKATAULU       OHJELMA       LIPUT       INFO 

aikataulu

OHJELMA LAUANTAINA 27.7.

14-15
Villiyrtit saunan ympäristössä -työpaja
Tässä työpajassa tutustutaan villiyrttien käyttöön saunassa saunottaja Laura Foonin johdolla. Tutustumme kasveihin teoriassa, sekä niiden mytologiaan ja käyttöön saunaperinteessä ja -hoidoissa.

Pääset ohjatusti keräämään yrttejä perinnesaunan niityiltä sekä kokeilemaan saunahoitojen valmistamista. Kotiinviemisiksi saat paljon uusia ideoita kotisaunasi elävöittäiseksi!

15-17
Metsäjooga
Villiyrttityöpajan jälkeen vuorossa on maadoittava metsäjooga joogaopettaja Otto Kronqvistin opastuksessa. Teemme kaikille sopivan, kevyen jooga- ja hengitysharjoituksen upean ikimetsän keskellä.

17
Laavumakkarat & nokipannukahvit
Joogan jälkeen laavulla odottaa tulet ja nautimme pientä evästä.

17.30-20
Saunaseremonia
Saunottajiemme Lauran, Joonaksen ja Saaran loihtima saunaseremonia maan sisälle rakennetussa savusaunassa on koko illan huipentuma!

Perinnesaunotuksessa metsän puiden ja kasvien hoitava voima yhdistyy saunan palauttavaan ja parantavaan väkeen. Hoidon aikana perinteiset saunaloitsut siivittävät löylyn valtakuntaan – ja sielukas löyly eheyttää osallistujat aivan ainutlaatuisella tavalla.

19.30-21
Vihtahoitoja saatavilla
Saunaseremonian jälkeen hoitosauna Loven ovet ovat avoinna kaikille saunottajan tekemästä vihtahoidosta kiinnostuneille. Omakustanteisen hoidon sisältöön voi tutustua etukäteen verkkosivuillamme.

19.30
Saunaruokabuffet
Saunaruokabuffetissa on tarjolla reilu kattaus kokkimme Markon loihtimia antimia. Mikäli haluat osallistua tähän ohjelman osaan, varaa buffet meiltä etukäteen sähköpostitse.

20 ->
Vapaata saunomista, keskustelupiirejä ja nuotiomusiikkia
Savusaunan lämpöä riittää myöhäiseen yöhön ja niinpä festarit päättyvät hyvin vapaamuotoiseen saunomiseen ja keskusteluun hyvässä seurassa, nuotiomusiikin siivittämänä.

 

LIPUT

 

Festarilipun hinta: 99 €

Saunaruokabuffet: 30 €

Vihtahoito: 30 €

Lippu on mahdollista maksaa myös kotimaisilla verkkopankeilla tai paikan päällä saunalla kortilla tai Mobilepaylla.

Otathan meihin yhteyttä (savusauna@saunotus.fi), mikäli haluaisit lunastaa lipun paikan päällä.

Ensi syksynä Sipoonjoen perinnesaunalla järjestetään ensimmäistä kertaa saunottajakoulutus. Mikäli päätät osallistua saunottajakoulutuksen, hyvitämme tapahtuman hinnan kokonaisuudessaan. Pääset siis maksutta mukaan festareille!


info

Niin että missä?

Saunafestarit järjestetään Sipoonjoen perinnesaunalla. Osoite on Hindsbyntie 124, 04130 Sipoo.

Miten sinne pääsee?

Omalla autolla matkaa Helsingistä tulee n. 30min. Parkkipaikkoja on rajoitetusti, mutta opastamme pysäköinnissä paikan päällä.

Sipoonkorpi Hop-On Hop-Off -bussin lähin pysäkki on vain muutaman sadan metrin päässä! Pysäkin nimi on Prästbackantie. Katso tarkemmat tiedot ja aikataulut tästä. 

Fillarilla matka taittuu myös mukavasti! Helsingistä on vajaan parin tunnin matka Sipoon komeiden maalaismaisemien läpi. Voit myös tulla pyörän kanssa junalla Korson tai Keravan asemalle tai metrolla Mellunmäkeen.

Missä yöpyä?

Voit pystyttää telttasi saunamme pihapiiriin. Myös lähistön metsissä on hienoja telttapaikkoja, kysy meiltä tarkemmat tiedot paikan päältä. 

Jos kaipaat kattoa pääsi päälle, on Joensuun tila oiva valinta. 

Mitä mukaan?

Tarvitset ainakin pyyhkeen, uima-asun sekä säänmukaisen vaatetuksen. Mikäli sinulta löytyy saunahattu, saunatakki tai sandaalit, ne kannattaa ottaa myös mukaan.

Entä jos tulee nälkä?

Voit tuoda mukanasi omia eväitä ja valmistaa niitä laavutulilla. Tarjoamme myös mahdollisuuden lunastaa ruokaisa  saunaruokabuffet hintaan 30 €.

Tai jano?

Omat juomat ovat näillä festareilla sallittuja, myös alkoholipitoiset. Otathan kuitenkin huomioon, että sauna ja humala on erittäin huono yhdistelmä. Haluamme pitää tunnelman mukavana ja taata kaikille turvallisen festarikokemuksen. Pidätämme oikeuden poistaa liiaksi päihtyneet festarivieraat alueelta.

Saunalla on myynnissä hyvä valikoima alkoholittomia juomia.

en_GBEN
Scroll to Top